Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /storage/content/70/151370/edere.info/public_html/wp-content/themes/proto/functions/walker.php on line 41 Vägen tillbaka till framtiden

Vägen tillbaka till framtiden

Boken du inte trodde fanns - vågar du läsa den?

Vägen tillbaka till framtiden – utdrag ur inledningen

 

I de allra flesta självhjälpsböcker beskrivs våra känslor, både positiva och negativa, men hur kan vi lära oss att känna igen och tolka dem?

Hur ska vi kunna hitta vägen till alla de positiva känslor och egenskaper som vi alla bär på, så att vi kan lära oss att leva i samklang med dem, utan att det för den sakens skull ska ta en halv livstid att lära sig det?

De svar jag har stött på hittills i alla de böcker jag har läst, är ofta både luddiga och invecklade. Vägen dit verkar bestå en uppsjö av övningar och kurser, för att inte tala om timmar av meditation – helst varje dag. De flesta av oss har nog hunnit tröttna på alltihop innan vi ens har kommit halvvägs.

Ska det verkligen vara så invecklat att leva?

Det är inte vad jag tror och efter år av att ha studerat mycket av den litteratur som finns i ämnet och alla de samlade erfarenheter jag själv har efter 50 år här på jorden, har jag kommit fram till att det är enkelt. Mycket, mycket enklare än vad vi någonsin skulle kunna tro!

VÄGEN TILLBAKA TILL FRAMTIDEN

De flesta av oss vet, någonstans inom oss, att det sätt som vi lever på nu och på det sätt som vi mer eller mindre ”skövlar” vår jord för att tillfredsställa oss själva, våra egon och vårt habegär, inte kan leda till någonting gott. Vi måste titta i backspegeln och återknyta till det sätt som det är meningen att vi ska leva här och nu – med ansvar och i harmoni med allt och alla.

Därmed inte sagt att vi ska lämna det samhälle som vi har byggt upp och återgå till ett liv som levdes för tiotusentals år sedan eller göra oss av med allt vi äger och har eller för den skull önska oss mer. Vad vi behöver göra är att gå tillbaka och lära oss på nytt, det vill säga att komma ihåg att vi alla är beroende av varandra och att om vi skadar varandra eller utnyttjar vår jords gåvor utan att vi behöver det och på ett oförsvarligt sätt, så kommer vi att förstöra vår enda källa till liv. Vi förgör oss med andra ord själva och allt som kommer att återstå är en skövlad värld som inte längre kan ge oss det vi behöver för att upprätthålla våra och allt annat liv som vi är beroende av. Liknelsen med en svärm av gräshoppor som skövlar allt i sin väg är slående. De far fram över jorden utan en tanke på morgondagen. Precis som vi, blir de fartblinda och det enda som gäller är att göra anspråk på det som ligger framför, alltid framför…

Vägen tillbaka är vår gemensamma väg tillbaka till framtiden som rymmer oändliga möjligheter, för den enskilde och för oss alla.

Jag menar också verkligen oändliga möjligheter, det vill säga allt det som du någonsin skulle kunna drömma om, skulle vilja ha och uppleva och skulle vilja känna och åstadkomma. Allt detta kan du både få och göra och vägen dit är inte alls så svår och komplicerad som vi tror eller så svår och oåtkomlig som våra religioner och mycket av den andliga rörelsen vill få det till.

Det är tre steg.

Tre små, små steg som, om du tar dem, för alltid kommer att förändra ditt liv till ett liv som du hittills knappt ens har vågat drömma om. Ett liv fyllt av gemenskap, glädje, tacksamhet, sanning, skönhet, tillit, harmoni, balans, frid, vördnad och kärlek. Ett liv i överflöd som innefattar allt det du någonsin kan tänka dig, oavsett vilken typ av överflöd och rikedom det är du drömmer om.

Allt du behöver göra är att:

 

Minnas och känna igen – dig själv

Återskapa och förnya – dig själv

Bekräfta och vörda – allt liv

 

Vägen tillbaka till framtiden och ett liv i glädje, lycka och frihet handlar alltså om att minnas, förnya och bekräfta. Du behöver inte ens lägga ner något direkt arbete på att komma dit – bara genom att läsa den här boken så kommer du troligen att bli så pass mycket mer medveten om vad det är som pågår inom dig och runtomkring dig så att resten kommer att komma av sig själv.

När du väl börjar se sambanden kommer den ena aha-upplevelsen efter den andra att dyka upp och du kan inte längre leva i glömskan om vem du egentligen är. Snart nog ser du sanningen och ditt liv börjar ta vägar som du förr knappt vågade drömma om. Så enkelt är det!

 

Köper du din bok genom förlaget så får du ett signerat exemplar!

 

Hela boken är rikt illustrerad och tryckt helt i fyrfärg. Den innehåller totalt 320 sidor, varav 16 är anteckningssidor.

Det är en påkostad bok som kan ge dig enorm glädje under lång tid framöver.

Boken kostar 345 Skr. Frakt enligt postens prislista tillkommer. Betalning sker via faktura, kort eller direktbetalning genom KLARNA när boken väl finns på lager.

Det går också bra att boka en eller flera böcker via mail: info(at)edere.info. Glöm inte ange namn och antal böcker.

 


  Bokorder – Vägen tillbaka till framtiden

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din adress (obligatorisk)

  Din e-post (obligatorisk)

  Härmed beställer jag:

  Boken/Böckerna ska dedikeras till