Workshops

Tillsammans skapar vi och delar med oss av kraften i livet.

Workshops

Workshops image shadow

Oändliga möjligheter och ett liv i överflöd – är det möjligt…

 … eller är vi för evigt dömda att leva ett liv som helt styrs av våra rädslor och sätter krokben för oss?

 

Genom att lära dig att förstå dina känslor och vad ditt undermedvetna försöker att förmedla, ger du dig själv möjlighet att skapa det liv du vill ha. Du kommer att kunna frigöra dig själv så att du kan njuta av livet och leva ett liv där ingenting är omöjligt. Du blir fri att skapa DITT liv – ett både rikt och betydelsefullt liv på alla plan.

Vi väljer alla vår egen verklighet och det vi tänker och känner är det som skapar det liv vi lever – utan undantag – i all tid – alltid. Vill du, på ett både enkelt och roligt sätt, lära dig att förstå och tolka dina känslor och vad ditt undermedvetna vill förmedla, är du varmt välkommen hit till Hannagården på Österlen i Skåne, någon av följande dagar: (Försök att i möjligaste mån välja Del 2 exakt en månad efter Del 1, dock går det bra att välja ett längre tidsintervall om man inte kan en månad efter.)

Del 1

 • 1:1 – lördagen den 28 juni, kl. 11-16  eller…
 • 1:2 – söndagen den 29 juni, kl. 11-16  eller…
 • 1:3 – lördagen den 12 Juli, kl. 11-16  eller…
 • 1:4 – söndagen den 13 Juli, kl. 11-16

Vi kommer att under fem intensiva timmar titta närmare på två av de enkla verktyg som alltid funnits för oss, men som vi för länge, länge sedan glömde när vi tillät rädslan att ta över och både styra och forma våra liv:

 • Hur våra känslor och det vi gör påverkas av månens dragningskraft och hur vi kan använda det till vår fördel.
 • Hur vårt undermedvetna arbetar och hur vi kan plocka fram dess budskap så att vi enkelt både kan se och förstå det.

Del 2

 • 2:1 – lördagen den 26 juli, kl. 11-16  eller…
 • 2:2 – söndagen den 27 juli, kl. 11-16  eller…
 • 2:3 – lördagen den 16 augusti, kl. 11-16  eller…
 • 2:4 – söndagen den 17 augusti, kl. 11-16

Ungefär en månad senare träffas vi igen under fem intensiva timmar och går igenom vad som har hänt under månaden som gått och lär oss att se hur vi kan arbeta med våra känslor för att på ett mycket enkelt sätt ta vara på det vi vill ha mer av och bli av med det som inte ger oss det vi önskar eller vill ha i vårt liv. Vi kommer också att titta lite närmare på det tredje verktyget som alltid funnits till vårt förfogande, men som vi också glömde…

Pris och betalning.

Kursen, som är uppdelad på två tillfällen, kostar endast 420 kr/tillfälle. Efter anmälan får du ett personligt mail med en länk till PayPal för betalning till den första delkursen, samt vägbeskrivning och all övrig information. Efter att din plats är betald är din plats bokad. Ca 10 dagar innan delkurs 2 får du ett mail med en länk till PayPal för betalning av den delen.

Skulle det av någon anledning visa sig att du inte kan komma för den delkurs du betalt återbetalas din kursavgift med 400 kr. Om vi av någon anledning måste ställa in en delkurs återbetalas hela beloppet, dvs 420 kr.

Du kan ringa – 0738-288 336 eller anmäla dig via formuläret nedan. Glöm inte ange vilket datum du vill komma.


  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Edere AB

  Kontakt: Pia E. Stengard
  Fårarpsvägen 180-5
  271 73 Köpingebro
  Tel: 0738-288 336